Pildid: SÜNK IX

Kirjutas Evert Palmets
18-09-2018

Üle-eelmisel reedel toimus järjekorras üheksas kogemuslik tantsumuusika- ning kunstifestival SÜNK, mis reklaamiti välja kui Tartu ilusaim pidu. SÜNK pakub külastajatele eskapistlikku reivi, ajutisi keskkondi ja esteetilisi eksperimente: kesklinna aasiapärane restoran Hot Pot kattis oma köögi nädalavahetuseks kilega, et neljakorruseline majapidu saaks toimuda sõna otseses mõttes keldrist kuni ülemise korruse rõduni välja. Pakun fotosüüdistusi ettevalmistustest, Bedless Bonesi ja HAPE kontserdist, DJ-dest erinevatel korrustel, kelle nimetamisel läheks järg sassi, ja rõduterrassil toimunud Silent Discost.

Paul Lepasson - SÜNK'i boss. Maika on parim töö-ülikond, sest sel pole võimalik varrukaid ära määrida.Paul Lepasson – SÜNK’i boss. Maika on parim töö-ülikond, sest sel pole võimalik varrukaid ära määrida.Hot Pot'i koridor ja mannekeenid.Hot Pot’i koridor ja mannekeenid.Kelder: kõige tummisema line-upiga ruum.Kelder: kõige tummisema line-upiga ruum.Mõned tunnid on peo alguseni jäänud ja nende kastide sisu (kaste toodi muudkui juurde) vajab veel ülesriputamist. Kastid kolisesid led-lampide, päevavalgus- ja UV-lampide, sätendava kile ja kõige muu kulla-karra järele, mida vähegi üles riputada kannatas.Mõned tunnid on peo alguseni jäänud ja nende kastide sisu (kaste toodi muudkui juurde) vajab veel ülesriputamist. Kastid kolisesid led-lampide, päevavalgus- ja UV-lampide, sätendava kile ja kõige muu kulla-karra järele, mida vähegi üles riputada kannatas.Kadri "Bedless Bones" Sammel valmistub oma teiseks kontserdi-eelseks heliprooviks.Kadri "Bedless Bones" Sammel valmistub oma teiseks kontserdi-eelseks heliprooviks.Esimesel korrusel algas pidu, esimesed peonäljased on juba kohal.Esimesel korrusel algas pidu, esimesed peonäljased on juba kohal.Silent Disco toimub pealtnäha vaikuses - juhtmevabade klappide kaudu jõuab tantsijateni muusika kahelt erinevalt DJ-kanalilt, mille vahel nad ise laveerida tohivad.Silent Disco toimub pealtnäha vaikuses – juhtmevabade klappide kaudu jõuab tantsijateni muusika kahelt erinevalt DJ-kanalilt, mille vahel nad ise laveerida tohivad.
Ja muidugi visuaalid.Ja muidugi visuaalid.
Bedless BonesBedless Bones
Bedless BonesBedless BonesBedless BonesBedless BonesBedless BonesBedless BonesBedless BonesBedless BonesPaul "Söör Paul" Lepasson ja Anders "4-got-10" Melts omavoliliselt tekkinud backstage's peamiselt peo- ja muusikateemadel muljetamas.Paul "Söör Paul" Lepasson ja Anders "4-got-10" Melts omavoliliselt tekkinud backstage’s peamiselt peo- ja muusikateemadel muljetamas.Taavi Tulevi "HAPE" - saali keskele paigutatud suure laua taga ja seljaga inimeste poole, haiglakostüüm seljas.Taavi Tulevi "HAPE" – saali keskele paigutatud suure laua taga ja seljaga inimeste poole, haiglakostüüm seljas.HAPEHAPEHAPEHAPE

Mul on väga hea meel, et Tartusse sõidu ette võtsin, kahju oli sealt öösel ära tulla, veel enne koitu Tallinnasse jõuda ja enda voodisse kukkuda. Soovitus: kui lähete SÜNK’i peole, siis võtke kohe heaga aeg maha. Kui muud moodi ei õnnestu, siis lülitage lihtsalt oma telefon välja. Ups! Tehke omale väike mini-puhkus Tartus, tartlased on pealegi jube mõnusad… ja isegi kui teile linn ei meeldi, siis SÜNK’il olles ei meenuta teile miski, et viibite reaalsuses.
Jälgi SÜNK-i pidusi facebookis.

Veel artikleid