Kuula: MA – "Connected Through"

Kirjutas Rada7.ee
Sildid
02-04-2019

MA - Maarja Aarma, Janno Trump, Madis Muul ja Dmitri NikolajevskiMA – Maarja Aarma, Janno Trump, Madis Muul ja Dmitri Nikolajevski
Täna pakume eelkuulamises järgmisel teisipäeval, 9.aprillil ilmuvat MA debüütalbumit "Connected Through". Plaadil kõlab originaallooming, muusikast sõnadeni. Traditisoonilised lauluvormid vahelduvad stuudios jäädvustatud ühiste jämmi osadega. "Connected Through" plaadil on soojust, rõõmu, küsimisi ja rahu. Head kuulamist!

MA kümbleb soul-muusikas. See on sisekaemustes rändamine, elurütmide tunnetamine, nende aktsepteerimine ja väljendamine läbi improvisatsiooni, gruuvi ja inglise keele. 2017.aastal laulja Maarja Aarma eestvedamisel alguse saanud 4-liikmeline bänd esitab laulja enda, bassisti Janno Trumbi ja pianisti Madis Muuli loomingut, olulise lisanägemuse sellele kõigele annab trummidel Dmitri Nikolajevski. Oma esimese looga "Don’t Throw This Heart Around" jõuti ülemaailmsel laulukirjutamise võistlusel International Songwriting Competition (ISC) 2017 poolfinalistide hulka. MA muusika ja kontserdid haaravad meele, hinge ja südame ning kannavad su tutvuma nende maailmaga.

Tänud kuulamast, kohtumiseni esitluskontsertidel!

"Connected Through" plaadituur:
12.04.2019 Pärnu, Endla Jazzklubi
13.04.2019 Tallinn, Philly Joe’s Jazziklubi
18.04.2019 Tartu, Erinevate Tubade Klubi
19.04.2019 Võru Jazziklubi
20.04.2019 Rakvere, BVSC Jazziklubi

Vaata ja kuula lisaks:
MA @ Facebook
MA @ Instagram
MA @ Youtube
MA @ SoundCloud

Veel artikleid