Eelkuulamine: Thou Shell of Death – Sepulchral Silence

Kirjutas Rada7.ee
12-09-2013


Ei ole kindlasti tavaline, et suurem osa meie minitiimist, kellest igaüks – eriti muusika teemal – iseenda eriskummalise kiiksuga, noogutab võrdlemisi ühel meelel heakskiitvalt. Täna on just selline ebatavaline päev, kus saame pakkuda teile eelkuulamiseks üht sellist albumit, mille puhul eelnev erandlik olukord on tõeks osutunud.

Ametlikult homme, reedel, 13. septembril ilmuva Thou Shell of Deathi debüütalbumi “Sepulchral Silence” annab välja Austria plaadifirma Talheim Records. Selle aasta kevadel salvestatud pea 50 minutit majesteetlikult atmosfäärset, tugevate ambient-muusika mõjutuste ning omapärase vokaaliesitusega black metalit on pakendatud kuue leheküljelisse digipack formaati.

Album on radaseitsmes täies pikkuses teie ees vaid täna, 12. septembril. Head kuulamist!

Eelkuulamine on selleks korraks lõppenud! Tänud kuulamast, kohtume kontsertidel!

2010 aasta varakevadel alguse saanud Thou Shell of Deathil on siiani ilmunud lühialbum/demo "The Forest of Shadows", mille uusversiooni ilmutas sel aastal Hollandi label Svartgalgh Records, ning Thou Shell of Deathi ja Saksamaalt pärit bändi Wedardi split-plaat. Mõlemad muide viisakalt kaunisse puidust karpi rüütatud. Kogu bändi looming on alatest esimesest plaadist kirjutatud Madison J. Caweini lüürikale.

“Sepulchral Silence” füüsiline plaat hilineb veidi, seega esmakordselt saabki seda osta albumiesitlusel, mis toimub 28. septembril Padise kloostris. Erikülalistena astuvad seal üles Skepticism Soomest ja Forgotten Sunrise. Lisaks Padise kloostri maagilisele atmosfäärile teeb ürituse unikaalseks asjaolu, et funeral-doomi pioneer Skepticism pole laval käinud peaaegu kaks aastat ning lubatud on esineda pooleteisetunnise kavaga. Lisaks bändidele on varuks ka üllatusesinemine “Forgotten Sunrise vs. Thou Shell of Death”. Uuri sündmuse kohta lisa siit: "28-09-2013 Skepticism (FIN), TSoD ja Forgotten Sunrise Padise Kloostris".

Veel artikleid