Eelkuulamine: Goresoerd – Asülum

Kirjutas Rada7.ee
Sildid
05-09-2013


Eesti surmakooliorkester Goresoerd on kübarast välja mananud oma kolmanda täispika stuudioalbumi "Asülum". Nende värvikat loomingut lihtsalt grindcore´iks nimetada on enam kui kohatu. Oma värskeimas mahlas on bänd tõestamas uut kvaliteeti. Seda näitavad ka juba varem ilmunud singlid "Masin", "Kuningas-Direktor" ja "Asülum".

Jalga kordagi gaasipedaalilt tõstmata jagatakse hoope vasakule ja paremale. Plaadi kaksteist rada sisaldavad vaid Goresoerdile omast irooniat. Olgugi, et toorust on tasakaalustatud meloodiliste soolode ja süntesaatorihelidega, ei vähenda see metal-albumile kohast agressiivsust.

Goresoerdi “Asülum” ilmub 09.09.2013. Album on radaseitsmes täies pikkuses teie ees vaid täna, 5. septembril. Head kuulamist!

Eelkuulamine on selleks korraks lõppenud! Tänud kuulamast, kohtume kontsertidel!

Verivärske materjali püüdis Pärnus linti Meelis Tauk, miksis ja masterdas Janek Kivi. Kujunduse eest vastutab Bruno Palmik, kelle omapärane käekiri on kollektiivi märgistanud juba pikemat aega.

Helikandja väljaandmist toetas Crunch Industry. Plaati on võimalik tellida ka Nailboard Records netipoest.

Vaadake ka Goresoerdi uusimat videot plaadi nimiloole “Asülum”, millele on seekord oma õla alla pannud Ülo Pikkov ja Nukufilm. Klipis on kasutatud meisterlikku animatsiooni "Keha Mälu".

Raisakulli pesas alati on soe, seal süüa on palju ja raha ei loe!

Veel artikleid