Kuula: Rainday Station – "Bitter"

Kirjutas Rada7.ee
24-01-2019

2011. aastal kokku tulnud vihmaste linnatänavate sünge soundtrack’i jüngrid on tagasi. Post-punkarid Rainday Station on valmis saanud uue täispika reliisiga, millel nimeks seekord “Bitter”.

Bändi frontman Leo räägib follow-up’ist 2016 aasta debüüdile: “”Bitter” on kaheksa erinevat lugu seotud kibeda maitse, nähtamatute lootuste ja pettumuste ämblikuvõrguga; tõusu ja langusega. Need on kaheksa kaikuvat psalmi põimitud jahedast romantikast ja hämarikulindude häältest. Kaheksa meloodiat paljajalu katkise klaasi peal kõndimisest, põrandale punaseid mustreid jättes. Samal ajal jätab plaat ka lootuse tunnet koiduks, mis hämara valgusena surub ennast läbi taganeva videviku.”

Võrreldes eelmise reliisiga “Happy Songs for the Saddest City”, on “Bitter” rokilisem, stiililiselt vaheldusrikkam, eksperimentaalsem ning soundi poolest siiani bändi kõige täidlasem. See on küps väljaanne, millesse on bändiliikmed panustanud endast kõik.

Tänud kuulamast, kohtumiseni kontserdil!

Alates homsest, 25. jaanuarist, on plaat kuulatav Soundcloud’is, allalaetav Bandcamp’ist, ning alates esmaspäevast, 28. jaanuarist, on album saadaval ka peamistes netipoodides – Spotify, iTunes, Deezer, Google Play jt.
Plaadiesitlus tuleb aga juba ülehomme, 26. jaanuaril Tsaika Baaris.

Jälgige bändi tegemist Facebookis, Instagramis, ning kuulake Spotifys.

Veel artikleid