Bestia

15-04-2011 | Lisas: volly
Bestia

Pagan black metal.

Andres - kitarr
Reivo - bass
Kaval Ants - kitarr
V. Arckharum - vokaal
Sander - trummid

Diskograafia:

Demo 2001
Promo 2002
Suremise teine tee - promo - 2003
Hallutsinatsioon - 2004
Õiglaste tulek - EP - 2006
Tagasi tumedaima saarele - (split with URT) - 2007
Ronkade parved - 2009
Kord vabana tuleme tagasi - kogumik - 2010
Kümme surmatalve - live DVD - 2010, VHS 2014
Bestia/Köis/Realm of Carnivora -split 2017

Bestia Facebook
Myspace

Kontakt

  • Bestia
  • http://bestia.pimeduse.org
  • Email:
thon
23-07-2012
kell 16:13

Volly`le palju õnne!!!! jook

Trash
30-09-2012
kell 13:51

Oma filmieelistustest räägib orciteaduste dotsent, ansambli Bestia laulja ning ansambli PIME eestvedaja Vincent Arckharum.

volly
01-06-2014
kell 22:04

Bestia vajab trummarit!
Tegutseme Tallinnas.

volly
06-11-2014
kell 13:40

Meie videod:

https://www.youtube.com/user/mootorsaag/videos

volly
05-02-2015
kell 17:07

https://www.youtube.com/watch?v=Ui3zQY0CPcg

volly
21-04-2015
kell 14:04

2. mail esineme Pikne baaris Tallinnas. Teised bändid on Grom, Urt, Itk ja Süngehel.

aksel
21-04-2015
kell 16:32


2. mail esineme Pikne baaris Tallinnas. Teised bändid on Grom, Urt, Itk ja Süngehel.

Fakk, nagu mingi aasta 1998 juba:D

ivo
22-04-2015
kell 00:00

nagu mingi aasta 1998 juba:D

Ma just vaatasin, et super, peaks minema :)

volly
22-04-2015
kell 21:37

Käepaelu ka keegi tahab? Siis ma tean neid heegeldama hakata :)

volly
06-05-2015
kell 12:18

23. mail esineme Tapperis!

https://www.facebook.com/events/1593171684290612/

volly
02-11-2015
kell 17:50

Live!

20. nov @ Rockstars
21. nov @ Rock&Roll;

volly
31-01-2016
kell 00:29

http://slowlywerot.miiduu.com/pre-order-slowly-we-rot-8-2016

Meiega intervjuu ja lugu kogumik CD-l

volly
22-01-2017
kell 23:30

Uus video

https://www.youtube.com/watch?v=vAB3FHST2fU

volly
02-05-2017
kell 18:08

Uus reliis, peagi ka füüsilisel kujul

https://thon.bandcamp.com/album/split-bestia-k-is-realm-of-carnivora

volly
23-05-2017
kell 13:44

Plaadid on nüüd ka füüsilisel kujul olemas, võib küsida minu käest.

volly
11-08-2017
kell 11:08

Live tulekul
https://www.facebook.com/events/1177689045670053/