Nädala muusikapai nr 63

Kirjutas Rada7.ee
30-03-2018

Muusikapai on radaseitsme iganädalane ports muusikasoovitusi, kus toome välja viimasel ajal kõrvu jäänud põnevaima kraami. Seejuures võib pai olla ka vastukarva – värskete lemmikute hulgas võib olla ka midagi uskumatult halba või muljetavaldavalt masendavat. See pole veel kõik – nüüd ka kõik soovitatud kuulatavad lood ühes Spotify playlistis.

Miyachi – "Wakarimasen"

MC STan B: Ma tegelt ei teagi, mida arvata noorest New Yorgi räpparist Miyachist, peale selle, et konkreetne lugu on isegi suht catchy, hoolimata sellest, et ma sõnagi jaapani keelt ei räägi. Samas, lugu ilusti subtiitritega ära tõlgitud. Sobib Suure Reede puhul küll.

ESA – "That Beast"
ESA: Electronic Substance Abuse – "I Know"

Anders Melts: Juba kaasakiskuv tantsumuss ikka. Jamie Blacker kohe oskab. Nagu Rhythmic Noise’ist läbiimbunud The Prodigy. Mees mõistab flirtida teritatud kõrvaga põrandaaluse musa kuulaja ja keskteel sammuva melomaani südametega.
Kunagi, kui Combchrist oma esimesed sammud tegi, oli neis sarnane energia ning oskus maa ja taeva vahel kõõluda. Õnneks on eelmisel aastal meil Body Machine Body festaril esinenud ESA nii kogenud vend, et vaevalt ta tulevikus sama libedale teele läheb kui Combikas. Ei, ma ei usu seda.

Torul – "Explain"

Evert: Sloveeniast tuleb küll head mussi! Üheks heaks näiteks on Torul, kelle sünt-popi sound on alati nii mõnusalt rikkalik. "Explain" (mida nad ise seletada ei oskagi?) on täitsa värske videoga lugu ja nurga tagant ilmselt on juba ka uus plaat piilumas. Huvitav on ka see, et kui Torul vahetas vahepeal oma laulja välja, siis uus laulja laulab ülimalt sarnase häälega ja ka visuaalselt võiks teda peegelpildiks nimetada.

Kraus – "Reach"

Timo Tiivas: Täiesti kogemata leidsin sellise artisti ja juba esimeste sekundite jooksul seda lugu kuulates teadsin, et ma lasen seda nüüd mõnda aega repeati peal. Väga pehme vokaaliga unelev shoegaze ja kui õigesti aru sain siis on tegu ühemehe projektiga. Tegelikult on kogu ta album ”Path” väga hea, mõned teised lood mis mulle väga sealt meeldivad on Bum, Games ja Grow.

SAÅAD – "Ire"

Marko: Uut drõuni Toulouse’ist, 13 aprill ilmub SAÅADi uus kauamängiv. Kevadiselt on loosse pikitud isegi linnulaulu, meeldib väga.

Veel artikleid