Pildid: Kurjami "Surm Tappis Ära" plaadiesitlus

Kirjutas Evert Palmets
13-11-2017

Kurjam esitles oma värsket albumit "Surm Tappis Ära" nii Tallinnas kui Tartus. Kes oktoobri saatuslikul esitluspäeval pohmakaga tööl pidid surema, aga õnnekombel ellu jäid, vedasid ennast kõik 2. novembriks Tartu Genialistide klubisse, kus esinesid veel ka Saaremaa punk-ansambel Sitaharakas ja ska-kollektiiv Müstika.

20 aasta jooksul on Kurjam muide 7 plaati välja läkastanud ja see on soliidses vanuses punk-ansamblile tegelikult täiesti vääriline tulemus. "Surm Tappis Ära", nagu kuulasite kõik Rada7.ee lehe eelkuulamisel isegi, on oluliselt kiirem kõigist eelnevatest – see vist seletab ka, miks need kõik kümme lugu nii kiirelt mööduvad? Kiiruse taga vist on ka koosseisu muutus, Kurjamil on nimelt uus trummar ja teine kitarrist, kes mängivad nii nobedalt, et neid on raske laval üldse nähagi.
MõrtsukdaamidMõrtsukdaamidDJ Neeme LoppDJ Neeme LoppAnsambel Sitaharakas. Millegipärast esinesid nad uinumiserõivastes.Ansambel Sitaharakas. Millegipärast esinesid nad uinumiserõivastes.SitaharakasSitaharakasSitaharakasSitaharakasSitaharakasSitaharakasSitaharakasSitaharakasSitaharakasSitaharakasMüstika plaanis alustada võimendi läbipõletamisega. Kuid siiski selgus, et hoopis kitarri kaabel või kitarr ise kippus lagunema.Müstika plaanis alustada võimendi läbipõletamisega. Kuid siiski selgus, et hoopis kitarri kaabel või kitarr ise kippus lagunema.MüstikaMüstikaMüstikaMüstikaMüstikaMüstikaMüstikaMüstikaMüstikaMüstikaMüstikaMüstikaMüstikaMüstikaMüstikaMüstikaMüstikaMüstikaMüstikaMüstikaKurjamKurjamKurjamKurjamKurjamKurjamKurjamKurjamKurjamKurjamKurjamKurjamKurjamKurjamKurjamKurjamKurjamKurjamKurjamKurjam

Veel artikleid