Nädala muusikapai nr 35

Kirjutas Rada7.ee
30-06-2017

Kass (Felis catus)Muusikapai on radaseitsme iganädalane ports muusikasoovitusi, kus toome välja viimasel ajal kõrvu jäänud põnevaima kraami. Seejuures võib pai olla ka vastukarva – värskete lemmikute hulgas võib olla ka midagi uskumatult halba või muljetavaldavalt masendavat.

Rammstein – "Du Hast" (Animal Cover)

Evert: Hiljuti olla Lauluväljaku kandis jälle sakslaste punast gaasi lastud. Kui te seal ära ei "kukkunud" siis nüüd teete te seda kindlasti – leiad ennast kohe põrandalt kas nutmas või naermas. Siin ongi ainult kaks varianti.
Rammsteini loomingut on tohutult palju remiksitud ja kaverdatud, viimane parim remiks on muidugi Pet Shop Boysi sulest. "Animal Cover" on kindlasti üks halvimatest. See on lausa nii halb, et… see on isegi natuke hea.

Queens of the Stone Age – "The Way You Used to Do"

MC STan B: See pole küll quotsalik küte, millega palju harjunud on, aga vähemalt on see uus QUOTSA pärast mitut-mitut aastat vaikust. Mulle sellest täiesti piisab. Kui ainult need kaks kuud kiiremini läheks, et uut plaati kuulda saaks…

Simon Chaozlevel Mixtape For Rada7.ee

Ivo: Juulis saabub Tallinnasse külla Wolde Egziabher soundsystem Vilniusest, kes paneb oma tehnika joonele kohaliku Seafront soundsystemiga. Simon Chaozlevel tegi selle puhul leedu süsteemi ninamehega intervjuu ning spetsmiksi radaseitsmele, mille kohta kommenteeris nii: "Mängisin ühelt vinüülimängijalt, kasutades sireeni ja efekte oma mikserilt, seega on lugude vahel veidi õhku. Kõik lood on mu vinüülidelt. Soundsystem style!"

Siavash Amini – "Rivers Of Tar"

Marko: Ambient drone, kasutan vist seda tüütud sõnapaari vist liiga tihti, aga mis teha, elu on karm, Siavash Aminil ilmus juuni alguses uus album "TAR".

Veel artikleid