Nädala muusikapai nr 28

Kirjutas Rada7.ee
24-04-2017

MiuMuusikapai on radaseitsme iganädalane ports muusikasoovitusi, kus toome välja viimasel ajal kõrvu jäänud põnevaima kraami. Seejuures võib pai olla ka vastukarva – värskete lemmikute hulgas võib olla ka midagi uskumatult halba või muljetavaldavalt masendavat.

Timo ODV – "Dancing again"

MC STan B: Koperdasin sel nädalal paar kuud vana tracki otsa. Täpselt selline pala, mida tahaks kuulata a) kuskil klubis, kus eriti hea helitehnika; b) rikka audiofiili kodus, kelle jaoks 100k helitehnika peale magama panna poleks mingi näitaja, c) kuskil hämaras toas, viskiklaas käes, elu üle järele mõeldes.

Mihkel Kleis – "Heavy Metal 1980-1989 mixtapes"

https://www.mixcloud.com/strugatsky/heavy-metal-1980-89-tape-1-side-a/

evertp: Kui mingi konkreetne lugu peas kumisemas pole, on vahel hea ennast mõne kogumiku otsa kukutada. Kunstnik ja muusik Mihkel Kleis on tuntud oma vanakooli heavymetali lembuse poolest – mina sain sellest täpsemalt teada, kui paljud aastad tagasi korraldasin ühe oma sünnipäeva kelderklubis "Juuksur" mis oli suunatud 1980ndate muusikale, üheks diskoriks Mihkel, kes siis peamiselt säärast kraami mängis. Üritusele tulid kohale ainult Mihkli enda sõbrad ja mõned minu omad ka, kuna lihtsalt unustasin rohkem külalisi kutsuda. Pole ime et tema koostatud miksteibid viimaks ka päevavalgust näevad. Või siis – ega nad ei näe füüsiliselt midagi, vaid elavad oma elu internettides. Kokku on neid tükki 12, pooled juba kenasti kuulamiseks olemas. Alustame ehk kõige esimesest, speed metalile pühendatud miksist. Kui nüüd keegi soovib paarteist aastat järjest raha kokku hoida ja valib selleks teeks juuksuris mittekäimise, siis hoiatuseks – ilusate pikkade juuste hooldamine on kordades kallim.

Janek Murd – Muusika etendusest "Furby tagasitulek"

Marko: Midagi ootamatust nurgast – teatrimuusikat. Urmas Vadi etendusele "Furby tagasitulek" on muusika kirjutanud Janek Murd ja näitemängust kaks Arvo Pärdi teosel põhinevat lugu soundcloudi üles pannud, tekkis kohe huvi kuulata ka kogu heliriba, kas peaks teatrisse minema?

Nickelback – Feed The Machine

Kirill: uskumatu, et see on sama bänd, mis lindistas loo "How You Remind Me".

Veel artikleid