Pildid: Rada7.ee spektaakel, Tallinn Music Week 2017

Tänavune Rada7.ee poolt korraldatud Tallinn Music Weeki esitluspidu toimus 31. märtsil juba kuuendat aastat järjest ning viiendat korda väga koduseks osutuva Sinilind lokaal-kohviku kahel laval. Jälle sama pendeldamine kinosaali ja väiksema kohviku ruumi vahel ning samad pudelikaelad läbipääsude vahel, kus kõige olulisem jutuajamine tegelikult toimubki. TMW külastajad on juba harjunud mööda vanalinna munakive jooksma, et vähegi paremad palad nende loetud päevade jooksul ära näha erinevates vanalinna otsades. Mina otsustasin sel aastal vaid ühe showcase-peo kasuks ja valisin kohe kõige vägevama, Rada7.ee "spektaakliks" reklaamitud peo. Mitte et ma vanaks jääma hakkan ja ei jõua, vaid ma tean, et iga aastaga lähevad Rada-peod aina vägevamaks ja see võtab võhma välja. Nimekasutus tulenes sellest, et korraldustiimidele seati sel aastal peonime koostamisel mõningad piirangud, "Rada7.ee esitleb" antud kontekstis ei sobivat. Aga midagi vähemat kui spektaakel nii ägedate esinejatega sündmus nagunii pole, eksju? Win-win!

Sel aastal esinesid vägevad ja eriskummalised: Roxy Jules, Solidaarsus, Luurel Varas, View, Giungla, Of Roofs, Genes and Stolen Meanings, EiK, Karmakoma, Mauno Meesit, Venior ja Regret.

Roxy Jules (DK)Roxy Jules (DK)Roxy Jules (DK)Roxy Jules (DK)Roxy Jules (DK)Roxy Jules (DK)Roxy Jules (DK)Roxy Jules (DK)Roxy Jules (DK)Roxy Jules (DK)Roxy Jules (DK)Roxy Jules (DK)Roxy Jules (DK)Roxy Jules (DK)Roxy Jules (DK)Roxy Jules (DK)Punkaritel stopper käib, sest kohe algab SolidaarsusPunkaritel stopper käib, sest kohe algab SolidaarsusSolidaarsusSolidaarsusSolidaarsusSolidaarsusSolidaarsusSolidaarsusSolidaarsusSolidaarsus"Õed rusikad" - neil olid kogu aeg rusikad püsti"Õed rusikad" – neil olid kogu aeg rusikad püstiSolidaarsusSolidaarsusSolidaarsusSolidaarsusSolidaarsusSolidaarsusSolidaarsusSolidaarsusLuurel VarasLuurel VarasVJ Carl-Robert KaggeVJ Carl-Robert KaggeLuurel VarasLuurel VarasLuurel VarasLuurel VarasView (FI)View (FI)Luurel VarasLuurel VarasSinilinnu jõukSinilinnu jõukTaavi Tulev abikaasaga ja Ivo paremalTaavi Tulev abikaasaga ja Ivo paremalView (FI)View (FI)View (FI)View (FI)View (FI)View (FI)
View (FI)View (FI)View (FI)View (FI)View (FI)View (FI)Giungla pedaalidGiungla pedaalidSpontaanne vahepaus, vaikeluSpontaanne vahepaus, vaikeluHeli- ja visuaalimeistrid, selle aasta tööga võis rahule jäädaHeli- ja visuaalimeistrid, selle aasta tööga võis rahule jäädaGiungla (IT)Giungla (IT)Giungla (IT)Giungla (IT)Giungla (IT)Giungla (IT)Of Roofs, Genes and Stolen MeaningsOf Roofs, Genes and Stolen MeaningsOf Roofs, Genes and Stolen MeaningsOf Roofs, Genes and Stolen MeaningsOf Roofs, Genes and Stolen MeaningsOf Roofs, Genes and Stolen MeaningsOf Roofs, Genes and Stolen MeaningsOf Roofs, Genes and Stolen MeaningsOf Roofs, Genes and Stolen MeaningsOf Roofs, Genes and Stolen MeaningsEiK, ootab oma hetkeEiK, ootab oma hetkeEiKEiKEiKEiKAlati on publiku seas keegi kes kaamerasse fakki näitab... oehh, miks?Alati on publiku seas keegi kes kaamerasse fakki näitab… oehh, miks?EiKEiKKarmakoma (SI)Karmakoma (SI)Karmakoma (SI)Karmakoma (SI)Karmakoma (SI)Karmakoma (SI)Karmakoma (SI)Karmakoma (SI)Mauno tegi neli pikka ja ilusat luguMauno tegi neli pikka ja ilusat luguMauno MeesitMauno MeesitMauno MeesitMauno MeesitMauno MeesitMauno MeesitMaarin "ei ole pidu, mida üks espresso ei suudaks käima tõmmata" Mürk(paremal)Maarin "ei ole pidu, mida üks espresso ei suudaks käima tõmmata" Mürk(paremal)Mauno MeesitMauno MeesitKohustuslik "suitsukas"Kohustuslik "suitsukas"Venior (FI) Venior (FI) Venior (FI) Venior (FI) Venior (FI) Venior (FI) Venior (FI) Venior (FI) Venior (FI) Venior (FI) RegretRegretRegretRegretRegretRegretRegretRegret

Ma annan oma nö "kodu-muusikalehele" seitse punkti ürituse korraldamise eest. Miks seitse? Sest alati saaks paremini, aga ka seepärast, et rada-seitse ja seitse on ka võimalikud maksimumpunktid.

Loe veel lisaks:
Solidaarsus: "Kui supp maitseb ja tüdrukud meeldivad, siis ei maksa ju emotsioone tagasi hoida"
Luurel Varas – Eesti värskeim sämplinäppaja
View, melanhoolne tusk ja sõna jõud
Giungla: "Ma vihkan neid kohti, kus heli on nii vaikne, et kuuled oma kidrakeeli!"
EiK – 7 lemmikplaati
Karmakoma kujutlusvõime mehaanilised metamorfoosid
Mauno Meesiti "Varjudemaa" ja 7 lemmikplaati
Regret – hardcore, hiphop, trance, pop, rnb ja lõppu natuke sambat

Veel artikleid