Nädala muusikapai nr 13

Kirjutas Rada7.ee
11-01-2017

Simba ja Karu
Muusikapai on radaseitsme iganädalane ports muusikasoovitusi, kus toome välja viimasel ajal kõrvu jäänud põnevaima kraami. Seejuures võib pai olla ka vastukarva – värskete lemmikute hulgas võib olla ka midagi uskumatult halba või muljetavaldavalt masendavat

Ognemöt – "Vol​.​1 LP"
https://ognemot.bandcamp.com/album/vol-1-lp

Ivo: Aasta on alanud hästi – kohe esimesel nädalal ilmus metal-crust-d-beat triol Ognemöt debüütalbum. Ei saa salata, varasema materjali põhjal ootasin seda juba eelmisel aastal. Esitlus toimub reedel koos Nailbite’i ja Souloutiga Rockstar’sis.

Melee – "Disconnected"
https://m-e-l-e-e.bandcamp.com/releases

MC STan B: Jaanuari külma ja rõske ilma taustal tekkis tuju kuulata midagi lõbusamat. Tuli välja, et Melee (endine nimega Melee Beats) andis vahetult enne aastalõppu välja mõnusa segu house’ist ja diskost, millel tema sõnutsi ka kerge prantsuse touch. Viimase kohta ei oska midagi kosta, sest härra ise on pärit Californiast, aga positiivse meeleolu loob küll.

Galaktlan – "Elealo"


painkiller: Hea uudis, et Galaktlan ei ole päris ära kadunud. Viimasest albumist "Second Memory" on möödas neli aastat ja "Elealo" annab märki, et midagi toimub. Mis täpsemalt, seda Galaktlani taga tegev olev Taavi Laatsit veel avaldada ei taha. Seniks värske elektrooniline IDM katsetus uue pilliga.

View – "Deeper (Bitch Leave a Comment)" ft. Ronya

tess: View’st rääkis Ivo juba suvel, kui ma Soome räpile oma eelneva eluga võrreldes ebaproportsionaalselt suurt tähelepanu pöörasin. View’ga ei õnnestunud esimesel hetkel kuidagi kontakti leida, seda juba nime tõttu, mille pärast peab mitmekordselt vaeva nägema, et õige artist internetiavarustest kätte leida. No vot ja nii ma siis edukalt ignoreerisin, kuni eelmisel nädalal tuli esilekerkinud asjaolude tõttu sellele Soome räpparile jälle tähelepanu pöörata. Ma ei tea, kas tänu akna taga valitsevale mustale meeleolule, aga seekord sain View loomingus valitsevale eripärasele, räpile üldiselt mitteomasele, süngele allhoovusele pihta. Ma ei saa öelda, et see Ronyaga kahasse tehtud uusim lugu just mu kõige lemmikum on, aga igal juhul annab see ilmselt juba kontrasti põhimõttel näiteks põhjamaade filmile omast rasket tumedust ja aeglast kaamost suurepäraselt edasi. Kui huvi tekkis, siis soovitan kindlasti üle kuulata ilma kaasartistita tehtud lood "Coldest season" ja "Avalon". Kui tundub, et Paperi T-le võrdväärne luuleräppar on kodumaisesse skenesse juba tekkinud, siis View-ga võrreldavat tegelast küll pähe ei karga.

Veel artikleid