Pildid: Rada7.ee 2015. aasta parimad – Ans.Andur, Argo Vals ja Smõuk

Kirjutas Evert Palmets
17-02-2016

Eelmise nädala reedel toimus klubis Sinilind suurejooneline (võiks lausa öelda, et eksklusiivne, kui toimetaja lubaks – toim.) piduõhtu, kus autasustasime Rada7.ee kasutajaskonna poolt valitud 2015. aasta parima albumi avaldanud kodumaiseid artiste. Publikule esinesid esimese, teise ja kolmanda positsiooni omanikud Ans. Andur, Argo Vals ja ansambel Smõuk.

Esikolmiku plaadid:
1. Ans.Andur "Öine bingo"
2. Argo Vals "Nokturn"
3. Smõuk "Mõlk"

Auhinnaplaneerimise komisjon otsustas esikolmikusse hääletatud ansamblitele kinkida meeneks käsitööna valmistatud ilusa puidust kasti koos mahetoodetega. Kui porgandid söödud, sobivad kastid ideaalselt 7" vinüülplaatide hoidistamiseks. Argo Männiku poolt käsitööna valmistatud auhinnad andis suurel laval pidulikult ansamblite esindajatele üle Rada7.ee boss Ivo Kiviorg isiklikult.

Uksed avati kell 21.00. DJ-puldis Evert Palmets. Täpselt kell 21.02.Uksed avati kell 21.00. DJ-puldis Evert Palmets. Täpselt kell 21.02.foto: painkiller3. koha võitja Smõuk.3. koha võitja Smõuk.foto: painkillerfoto: painkillerArgo Valsil kulus tehnika üles sättimiseks pea sama palju aega kui esinemiseks. Koos vajaliku tehnikaga täitis ta terve lava väga kenasti ära.Argo Valsil kulus tehnika üles sättimiseks pea sama palju aega kui esinemiseks. Koos vajaliku tehnikaga täitis ta terve lava väga kenasti ära.Rada7.ee boss Ivo Kiviorg 2. koha võitjale Argo Valsile auhinda üle andmas.Rada7.ee boss Ivo Kiviorg 2. koha võitjale Argo Valsile auhinda üle andmas.
Ivo Kiviorg ja Janek Murd Sinilinnu tagatoas muusikajuttu puhumas.Ivo Kiviorg ja Janek Murd Sinilinnu tagatoas muusikajuttu puhumas.Ivo on paari hetke pärast lavale suundumas, et üle anda Rada7.ee poolt valitud esikoha auhind.Ivo on paari hetke pärast lavale suundumas, et üle anda Rada7.ee poolt valitud esikoha auhind.See on see Paide bänd!See on see Paide bänd!Ivo Kiviorg annab üle 1. koha auhinna, Ans. Anduri muusik Gert "Paju" Pajuväli võtab selle muheledes vastu.Ivo Kiviorg annab üle 1. koha auhinna, Ans. Anduri muusik Gert "Paju" Pajuväli võtab selle muheledes vastu.
Ans. Andur oli peale esinemist üksjagu murelik, sest esirea fännid olla ansabli lugude sõnu paremini teadnud, kui bänd ise neid laulda mäletas.Ans. Andur oli peale esinemist üksjagu murelik, sest esirea fännid olla ansabli lugude sõnu paremini teadnud, kui bänd ise neid laulda mäletas.Mitu korda ansambel Ans. Andur lavale tagasi kutsutigi?Mitu korda ansambel Ans. Andur lavale tagasi kutsutigi?Eksklusiivne! Kaadrid <em>backstage</em>st. Muusikud Taavi Tulev ja Argo Vals proovivad meelde tuletada, kas Sinilinnus varem midagi nii vägevat on toimunud kui käesolev Rada7.ee pidu. Tuletan neile meelde, et 1. aprillil on samas kohas tulemas juba järgmine ning veelgi vägevam ja võimsam, Tallinn Music Weeki Rada7 esitluskontsert.” src=”https://aldis.rada7.ee/article/723_482_1455611607_7920.jpeg” class=”photo”></span><span class=Eksklusiivne! Kaadrid backstagest. Muusikud Taavi Tulev ja Argo Vals proovivad meelde tuletada, kas Sinilinnus varem midagi nii vägevat on toimunud kui käesolev Rada7.ee pidu. Tuletan neile meelde, et 1. aprillil on samas kohas tulemas juba järgmine ning veelgi vägevam ja võimsam, Tallinn Music Weeki Rada7 esitluskontsert.Natuke (väliselt) väsinud ja natuke (seesmiselt) rõõmsad: Ans. Andur. Madis "Tursk" Aesma, Madis "Lokk" Kirss, Mihkel "Foto" Kirss, Gert "Paju" Pajuväli.Natuke (väliselt) väsinud ja natuke (seesmiselt) rõõmsad: Ans. Andur. Madis "Tursk" Aesma, Madis "Lokk" Kirss, Mihkel "Foto" Kirss, Gert "Paju" Pajuväli.Rada7.ee kuulsad diskorid painkiller ja Rene13. Kurmeti arvates õhtu parim hetk.Rada7.ee kuulsad diskorid painkiller ja Rene13. Kurmeti arvates õhtu parim hetk.Kõik hea saab lõpuks otsa, kui seda liiga palju süüa. Siin üks viimane pilt painkillerist, kes teeb parasjagu selle õhtu viimast pilti.Kõik hea saab lõpuks otsa, kui seda liiga palju süüa. Siin üks viimane pilt painkillerist, kes teeb parasjagu selle õhtu viimast pilti.

Rohkem pilte: Evert Palmets: Dysgraphia in pictures

Veel artikleid