Pildid: Body Machine Body festival

Kirjutas Evert Palmets
18-11-2015

Tänavusel tumeelektroonika festivalil Body Machine Body esinesid artistid nii meilt, Soomest, Lätist kui ka Leedust – Tont, Vilkudja, Bodykomplex, OBšRR, Forgotten Sunrise, Hezzel, Hüpnosaurus ja LYS. Kõlab, nagu oleks tegemist mitmepäevase üritusega, aga see kõik pressiti siiski päris tihedalt ühte õhtusse, mis lõppes mõistagi alles varavalges.

Kõige paremini iseloomustaks üritust ilmselt videokokkuvõte. Nähtut ja kuuldut on äärmiselt raske sõnadesse panna ja ka fotokaga, millel pole lisavälku, üles pildistada. Raskeid ja tantsulisi rütme saatsid saalihämarusse sätitud strobosähvatused, selle paugutamise seeria järgis päris hästi pisemaid plahvatusi ja hetki niimoodi tabada on äärmiselt raske. Või veel parem, üritusest võiks olla teatud publikule nähtav videopilt otseülekandes! See julgustaks kohale tulema ka neid, kes arvavad, et nad pole selle peo jaoks piisavalt gooti-gootid.
Stiiliküsimustega pole mõtet end liigselt vaevata – nägin seal peol mitmeid paare jooksutosse ning ilmtingimata ei pea kandma 30 cm paksuse tallaga kingi ja su juuksed ei pea olema värvitud süsimustaks selle ürituse jaoks. Samuti võid koju jätta oma nahkpüksid ja neetidega maikad. Aga ei pea – sinu isiklik valik. Tähtis on see, et sa naudid tumedaid elektroonilisi biite ja et kui tekib kange tahtmine tantsida, siis oluline on, et sul oleks hea ja mugav olla.
Laserpall!Laserpall!Festivali korraldaja Olli sätib vahepeausi ajal romantikat majja.Festivali korraldaja Olli sätib vahepeausi ajal romantikat majja.Festivali teine korraldaja Anders ajab samal ajal muid jooksvaid asju.Festivali teine korraldaja Anders ajab samal ajal muid jooksvaid asju.Painkiller puhkeasendis.Painkiller puhkeasendis.
Veel üks soovitus: puhka eelmisel päeval ja varu energiat, on väga oluline mitte väsinuna kohale ilmuda. Jäta eelmiste päevade peod ära, küllap mõtled veenva vabaduse välja – su pruudil tuleb järgmisel aastal jälle sünnipäev, siis on veel valentinipäev ja see päev, kui käima hakkasite jne, aga Body Machine Body toimub ainult ühe korra aastas. Ja lootust on, et ka järgmisel sügisel saame jälle ühe korra tantsida.

Rada7: Body Machine Body festival.
Facebook: Body Machine Body

Veel artikleid