Fu Manchu ja muud loomad Hollywoodis

Kirjutas ahti
06-12-2007

Taaskord oli rada7 gängil rõõmuvalmistav põhjus koguneda klubisse Hollywood, et ühises alko- ja higihaisumelus tähistada Fu Manchu ja neid käima tõmbava Truckfightersi esinemist siinsetel lavalaudadel.

Siiralt Teie saabus küll natuke pärast viimasena nimetatu esinemise algust, kuid elamust ei tundnud see karvavõrdki rikkuvat. Hoopis vastupidi, oli huvitav taas viibida üritusel, kus muusika oli juba rahvast kaasa kiskumas. Truckfighters ise jättis vägagi soliidse mulje, tüüpidel tundus olevat nii annet kui jaksu ning minu kõrvale meeldivad helisagedused olid nad ka üpriski hästi ära tabanud. Natuke siinkohal häiris muidugi asjaolu, et nende esinemine nõnda lühikeseks jäi, sisemise kella järgi mõttes ei saanud see kesta mitte üle 40 minuti. Iseenest muidugi arusaadav, kui tegemist on soojendusesinejaga, kuid kedagi vilistamas ja mune loopimas ei näinud, seega nad oleksid võinud julgelt kauem edasi kütta.

Ja sellel hetkel hakkaski pihta tavapäraselt toimuv vaheaeg, mille käigus muudeti letiesine mõnusalt lirtsuvaks alkoholijärveks ning igaüks tegi mida iganes ta siis ka parajasti tegi. Mina küll sisustasin neid vabu hetki puhtalt ümbritsevaid neidiseksemplare silmitsedes.

Igatahes, peale küllaldast pausi alustas Fu Manchu. Kuna nende varasema loominguga ei olnud ma eriti tuttav, jäi nende esitusest kõige eredamalt meelde laulja läbipaistev kitarr (mida tal oli lausa kaks tükki, suure tõenäosusega rohkemate naiste saamise eesmärgil). Võrreldes Truckfightersiga jäi neil justkui mingit teatavat helisagedust puudu, kuigi pean häbitult tunnistama, et nad suutsid minulgi jala korraks tatsuma ja kaela liikuma panna. Massid olid igatahes hoos kõvasti rohkem kui eelmise bändi ajal ja mõned kogukamad isendid üritasid isegi Eestile tüüpiliselt ebaõnnestunult stagedive’i teha. Bändile tundus Eesti publik sümpaatne olevat, et pidevalt tulid lava pealt "thank you" ja muu selline toredus ning pärast tagasivilistamist tegid rahva rõõmuks lausa kaks lisalugu. Algselt juba lühikeseks planeeritud kontsert saigi läbi.

Garderoobi järjekorras õnnestus kohata veel purjus kursaõde, kes plaanis seksuaalset ühte rebast ära kasutada. Mida sa hing veel oskad tahta?

Pildistas Lynne.

Veel artikleid