rada7 esitleb: PeaPeale!

Kirjutas Peinka
17-10-2004

Reedel, 22. oktoobril kell 20.00, kultuuritehases Polymer (Ülase 16, Biker’s pubi taga),

majaansambel: PEDIGREE

DJ-d:
Rada7 DJ-tiim
Peinka
Nygma
Ruuster
Madox

Netiflaier – Prindi välja rada7 esileht ehk seesama leht siin! (siis on pilet 50).

1331. aastal arvas Firenze munk Lavrentus Martellino Cinciglione, et temale on langenud taevane õnnistus, mis kohustab tegema imetegusid, ning neid teha ta ka üritas. Paraku ei olnud Cinciglione jumalikus andes piisavalt veendunud agarad inkvisiitorid ning Cinciglione hukati nõia pähe tuleriidal, kusjuures eelnevalt eemaldati ülestunnistuse käigus temalt käe ja varba küüned ning kuumaks aetud terava pikliku metallastlaga torgati aeglaselt välja silmad. Ligi seitsesada aastat hiljem tuleb ühes South Parki stseenis kapist välja heatahtlik algkooliõpetaja Mr. Garrison, kogu maailmale tunnistades, et ta on gei. Õpetaja vallandati ja ta avastas end hüljatult tänavalt … ning me kõik teame, mida tegi kõrge iga Bonnie Tyleri, Meat Loafi ja Erki Noolega.

Päriselu on täis näiteid, kuidas saatus võib meile kätte mängida kõige halvemad kaardid võimalikest. Kuid miks alati mõtelda halva peale, kui meie sees ja ümber on nii palju ilusat? Ja kui see pole ilu, siis on see küsimärkideta ekstaas. Tuleb vaid õigesti mõtteid sättida, kui ümbritsevast ahnest põrgutulest on saanud Eedeni aed, isegi kui viimane põleb leekides. Asju tuleb teha, mitte liiga palju tagajärgedele mõtlema jääda.

Ehk oli liiga palju mõtlema jäänud ka rada7-me muidu nii tahtejõuline kollektiiv väljaande peo korraldamisel. Kelle saunas oleks olnud rada7 pidu aastal 1999, kui 5 Padiselt pärit nu-metal’istide kambast kasvas välja rada7? Sellel ei ole enam vahet, sest kauaoodatud magusmaagiline hetk on käes: üle tuhande kasutajaga veebikeskkond rada7 peab suurt pidu — leekides!

Reedel, 22. oktoobril 2004 toimub kultuuritehas Polymeri ruumides pidu, which is like no other. See on raju, valju ja jõuline ning muidugi mitte unustada — seksikas. Toimumiskoht võib olla paljudele tundmatu, kuid tegemist pole mingil juhul juhusliku valikuga. See on väga huvitava interjööriga vana tehasehoone, mis sobib selliseks ürituseks nagu astel silmaauku.

Oleme plaaninud peo nii, et tekiks tõelise industriaalklubi feeling. Selleks on lubanud üles astuda traditsiooniliselt täissaalidele esinev, jõulise show‘ga PEDIGREE. Vähem tähtsis pole ka DJ-de roll. Musa tuleb karm, vali ja muidugi jällegi seksikas, varieerudes tulenevalt DJ-st metal’i, metalcore’i, electroclash’i, electro, industrial’i, breakbeat’i, d’n’b’i ja rock’n’roll’i vahel.

See pole muidugi mitte ainult rada7-me pidu. See on kõigi pidu, kes eelmainitust lugu pidada oskavad. Teadagi, mida rohkem teid on, seda rajum!

Enne aga, kui hakkate kostüümi sättima, istuge rahulikult maha, sulgege silmad ja suruge silmamunad võimalikult üles kolju alla (selline tegevus soodustab ajus alfa-lainete tootmist, mille abil on võimalik kontrollida alateadvust) ning korrutage mõttes iseendale:

Kõik on ekstaas,
ma tahan reivida
(võib asendada ka moshimisega)
24haa
Lammutan maha
kõik seinad eest
lasen välja kolli
iseenda seest


(repeat 22 x)

Seeya,
PeaPeale!

Veel artikleid