Nädala muusikapai nr 103

SkyMuusikapai on radaseitsme iganädalane ports muusikasoovitusi, kus toome välja viimasel ajal kõrvu jäänud põnevaima kraami. Seejuures võib pai olla ka vastukarva – värskete lemmikute hulgas võib olla ka midagi uskumatult halba või muljetavaldavalt masendavat.

möd – "Gone feat. Karakita"

MC STan B: möd on küllaltki värske Valgevene bänd. Enda sõnutsi žanripiiranguid ei sea ja teevad nii electro-popi kui chillwave’i. Eelmise aasta novembris ilmunud debüütalbum on täitsa tubli sooritus. Soovitan!

Carpenter Brut – "Hairspray Hurricane"

Rene: Juuresolev video pakub forsseeritud vägivalda ja hüperseksuaalsust, see ei ole monteeritud kaheksakümnedatel, ei ole heavymetal ega ühegi telekanali klipp. Moraalselt laostunud anakronism ja kultuurikaaperdamine, millel puuduvad esteetilised kvaliteedid.

Cosey Fanni Tutti – "Orenda"

Marko: Ma ei ole Cosey Fanni Tutti tegemistega ülemäära kursis, sellepärast tuli ka üllatusena, et tal ilmub 8. veebruaril sooloalbum. Kui mõtlen Throbbing Gristle peale, siis midagi sellist ei oleks nagu oodanud, meeldiv üllatus. Tegemist küll väga lühikese näitega, aga mahe näituse-ambient siiski.

Huiabella Fantastica – "Vaba Riik"

Ivo: Konkreetne lugu, ma ei hakka siia ju ometi kirjutama pikemat teksti, mille lugemiseks kulub rohkem aega kui loo kuulamiseks?

Topeltmäng – "Amore Mio"

Heiko: Elu tühja kohta ei salli ja saaga läheb edasi. Loodetavasti saavad kõik nüüd ümberorienteeruda Patuselt Poolelt Topeltmängule 🙂

Death In June – "The Trigger"

Evert: Poole aasta pärast on juuni käes! Pole enam vaja väga palju oodata, see pooleteisetunnine päevavalgus, mis meile praegu antakse, venib juba igapäevaselt murdosasekundi võrra pikemaks nagu vanade dressipükste väljaveninud põlved peale igat kükki. No ja ega eelmise aasta lõpus ilmunud DiJ album "Essence" tegelikult suve kiiremini kohale ei too. Otseloomulikult vastupidi! Kuulake seda. Aeg jääb seisma ja kõik eesmärgid tunduvad liiga kaugel, et nendeni kunagi küündiks. Tundub mõttetu midagi üldse tulevikku planeerida, sest sa ei jõua iialgi kohale. Kõik on külm, rõske, mädanenud või hakkab kohe hallitama.

Veel artikleid