Nädala muusikapai nr 91

Susie
Muusikapai on radaseitsme iganädalane ports muusikasoovitusi, kus toome välja viimasel ajal kõrvu jäänud põnevaima kraami. Seejuures võib pai olla ka vastukarva – värskete lemmikute hulgas võib olla ka midagi uskumatult halba või muljetavaldavalt masendavat.

Little Big – "SKIBIDI"

MC STan B: Kui ma nüüd täitsa aus olen, siis see on pigem silmailu kui ulmehea track, aga Little Bigi puhul on see täiesti ok. Isegi kui lugu on keskpärane ja ununeb paari kuuga, siis vähemalt video toob muige näole. Sõbrale võib ka saata, seltsis segasem itsitada.

Carla Dal Forno – "Summertime Sadness"

Marko: Paljud on ilmselt kuulnud plaadipoepäevast (Record Store Day). Aga kui paljud on kuulnud, et nüüd juba mitu aastat on toimunud ka kassetipoepäev? Ja see on homme, 13 oktoobril. Selle jutuga tahtsin sinnamaale jõuda, et märkasin ükspäev Boomkat.com’is müügile ilmunud Carla Dal Forno kassetti, millest ei olnud kuulnud. Tuli välja, et tegu väikese kaverite kogumikuga, mida ta müüs ainult kontsertidel. Kuidas see veebipoodi siis müügile jõudis, ei oska kommenteerida, aga läbimüüdud igatahes see oli. Ja discogs.com’is on algavad selle hinnad nüüd 30€. Selle pealt ka see mahe Lo-Fi töötlus kunagisest indie-hitist.

Cypress Hill – "Warlord"

Evert: Kus iganes see CH vahepeal ka ei peatunud, on nad oma loomingulisest august kuni päkkadeni väljas ja nende uus album "Elephants on Acid" on tervikuna kuulamiseks väga kõva. Minu jaoks "Temples of Boom" ja Cypress Hill "IV" olid ühed olulisemad albumid teadliku muusikateekonna esipooles ning "happe-all elevandid" justkui tammuksid sarnasel rajal: uus Cypress Hill on taas dünaamiline ja jälle huvitav!

HEALTH – “BODY/PRISON” (Feat. Perturbator)

Ivo: Siinsetele lugejatele kindlasti aktuaalne koostöö, sest siin peaks jaguma nii Healthi kui Perturbatori trendikaid austajaid. Selline USA-Prantsusmaa muusikaline koostöö (ühtlasi ma miskipärast kogu aeg unustan ja miskipärast üllatun, et Perturbator Pariisist).

Karl Petti avaldab järgmisel reedel albumi “Veemaal” ja esimese singliga paistab, et vahepeal Talamakist Karl Petti Bandiks saanu on veelgi rohkem soolokraami poole liikunud, isegi kui esimesel singlil teevad kaasa Hans Kurvits ning Argo Vals. Rohkem infot juba peatselt, sest tervet albumit saate enne teisi kuulata muidugi Rada7.ee külgedel, neljapäevasel eelkuulamisel. Seni aga soojenduseks värske musasoovitus Karlilt.

Louis Cole – “Things”

Karl Petti: Trummari ja produtsendi Louis Cole´i uue sooloplaadi singel. Minu jaoks ideaalne pop-lugu.

Veel artikleid