Nädala muusikapai nr 70

Kirjutas Rada7.ee
25-05-2018


Muusikapai on radaseitsme iganädalane ports muusikasoovitusi, kus toome välja viimasel ajal kõrvu jäänud põnevaima kraami. Seejuures võib pai olla ka vastukarva – värskete lemmikute hulgas võib olla ka midagi uskumatult halba või muljetavaldavalt masendavat. See pole veel kõik – nüüd ka kõik soovitatud kuulatavad lood ühes Spotify playlistis.

Goldfrapp – "Ocean" Feat. Dave Gahan

MC STan B: Ma olen lihtne inimene. Mulle meeldib Goldfrapp, samuti meeldib Dave Gahani looming. Kas nad koos ka toimivad? Muidugi toimivad, mis rumal küsimus see veel on?

NIN – "God Break Down The Door"

Evert: Trent Reznor meets Portishead meets Soil & "Pimp" Sessions ja mis kõik veel? Ootan kerge ärevusega uut Nine Inch Nailsi "Bad Witch"-nimelist albumit küll. See ilmub juba tänavu juunis. Mõistagi uue albumiga kaasneb ka tuuritamine USAs, erinevad fännikauba bundle-komplektid ja kõik muu, nagu ikka, ettetellimisega.

Karl Martian – "Guts"

Trash: Karl Martian / Beachie kombo on varemgi häid tulemusi kuulata andnud ning pettuma ei pidanud ka seekord. Mulle kohe jubedalt meeldib Karl Martiane vokaal, sest kogu tänapäevase noortemussise pobisemise ja vigisemise taustal ta tõesti laulab, tehes seda minu arust kogu hingest, ise samal ajal säilitades oma hääles samaaegselt nii iroonilise noodi kui ka nukra tooni. Beachie ka krutib nuppu avatud peaga, viskab helilist vimkat ning kütab põnevust. Nende kahe kuti ühistöödest võiks juba kompaktne träkisätinguga EP või suisa album kuhugi Bandcampi ilmuda, sest ega see nüüd soundcloudimeeste jaoks nii häbiväärne ka olla saa, et lemmikplatvormile käiakse Bandcampis korra truudust murdmas.

Acid Vatican – "Preacherman"

Rene: Hea sooja aja lugu, sest millal siis veel italodiscot kuulata kui mitte ajal kui Päikese näiv teekond ületab taevaekvaatorit, pealinna ühistranspordi hinna ja kvaliteedi suhe saavutab oma perfektse tasakaalu, sest erinevate akende ja luukide avamise keeld paneb küsima, kas keegi on sellise liikumisviisi eest tõepoolest nõus maksma ning inimesed leiavad kappidest üles kõige hullemad risud hilbud ja ajavad need omale selga.
Et asjad ei oleks ülearu magedad ega pastelseks pleekinud, on ses palas hea annus new-beat’i ja industriali. Need on nagu mõne sõrme jagu kangemat, mis muudavad praktiliselt iga joogisegu, ka piimatoodete põhised, kohe tunduvalt etemaks. Ja nii on nagu elu käib.

Liars – "Liquorice"

Marko: Seekord muusika ja videosoovitus. Liars on teinud oma karjääri esimese soundtracki ja jagatud lugu sellest üllatas positiivselt. Agressiivne electro biit meenutas näiteks veel Thomas Bandalteri Irreversible soundtracki.

Ago Niglas feat. Artur Rehi – "Meditsiiniuudised"

Ivo: Meditsiiniuudiseid. Tallinnast. Ehkki, kui kuidagigi seotud Lejal Genesiga, siis tahaks alati Rakvere öelda, aga eks Rakverel olegi läbi Lejali globaalne haare.

Veel artikleid