Pildid: A Place To Bury Strangers

Kirjutas Evert Palmets
18-04-2016

A Place To Bury Stangers tuuritab oma viimase plaadiga "Transfixiation" – selletõttu maandusid nad ka meile päris lähedale. Kaua ei pidanud mõtlema: panime siva oma võistkonna kokku ja võtsime vapralt laevareisi ette, sest Soomes on ikka tore käia. Pealegi on Helsingi esiteks väga kena arhitektuur ja teiseks peitub selles linnas ka hea posu plaadipoode.
Noiserock-ansambel APTBS esines 14. aprillil koos kohaliku Soome bändiga Black Metal Raccoons ühes Helsingi ägedamas peopaigas, klubis nimega Kuudes Linja.

Miks mõned artistid kuidagi meile ei satu? Raske öelda – ilmselt ei julgeta eriti riskida nende bookimisega. APTBS esines igatahes Kuudes Linja lokaalis täismajale.

Soojendusbändiks duo Black Metal RaccoonsSoojendusbändiks duo Black Metal RaccoonsA Place To Bury Strangers alustabA Place To Bury Strangers alustabÜks lugu esitati ka rahvamassi sees: selleks hüppas kogu bänd lavalt maha.Üks lugu esitati ka rahvamassi sees: selleks hüppas kogu bänd lavalt maha.APTBS lavashow sisse pidigi kuuluma valgustitega mängimine.APTBS lavashow sisse pidigi kuuluma valgustitega mängimine.
Mida Soomest suveniiriks kaasa osta? H&M-i poodi enam naljalt ei satu, see on meie jaoks juba liiga mainstream. Samuti on IKEA kodusisustuse kauplus natuke kohmakalt linnaveerel ja sinna jõudmine natuke tülikas. Kui juba minna, siis nii, et tagasi tuled korraliku koormaga.
Soovitan teil ette võtta Helsingi plaadipoed. Korralik hipster või rokkar käib vähemalt pooled selle nimekirja kauplused läbi ja ostab pauna täis.

Vaata veel:
A Place To Bury Strangers

Black Metal Raccoons

Veel artikleid