Pildid: Beats From The Vault – Tartu Eri

Kirjutas Evert Palmets
26-03-2016

Beats From The Vault on sariüritusena 18 aastat samal tuiksoonel püsinud. Nüüdseks peaaegu eranditult Tallinna klubis Rockstar’s resideeruv BFTV rändas eelmisel nädalavahetusel siiski üheks ööks Tartusse uut Varjendi klubi avastama.
Võõrasse linna rändamine on sellel tumeelektroonika tantsupeol aeg-ajalt siiski tavaks, peo korraldajale Anders Meltsile meeldib kodustest turvalistest tingimustest välja astuda ja erinevat publikut katsetada, samamoodi nagu muutub ka üritusel ette astuvate DJ-de nimistu. Sinna sekka traditsiooniliselt ka mõne kindla legendaarse artisti eritunnid.
Sel korral pimestas strobolamp meid DJ 4-got-10, DJ Flakgun Smithi ja DJ asheiK-i muusikavaliku taustal.DJ Flakgun Smith (kipsis käega) & Anders Melts ehk DJ 4-got-10 DJ Flakgun Smith (kipsis käega) & Anders Melts ehk DJ 4-got-10
Mille järgi valitakse välja päev millal üritus toimub? Andersi sõnul on see juhuslik, võetakse lihtsalt mõni ettejuhtuv vaba slot, mis vastaval klubipinnal pakkuda on. Eriti ei hoolita samal kuupäeval toimuvatest teistest sündmustest – Vaultile juba sarnast ei leidu.

Piltide järgi võib tunduda, et tegu on üritusega, kus saalis kogu aeg laetuli põleb – petlik värk! Tegelikult saal on hämar, laserid lendavad, tossu kahiseb ja strobolamp klähvib nagu segane. Eredamad strobohetked siin ongi hubase hämaruse seest välja nopitud. Tahad pimedaid pilte näha? Roni siis näiteks oma riidekappi ja vaata seal.

Tartu Varjendi klubi asub nüüd uuel aadressil, Tiigi tänav 76A, kui jalutada kesklinnast peaagu raudteeni välja. Mitte segamini ajada endise asukohaga Pargi tänaval – niiviisi satute ju hoopis köögiviljahoidlasse.

Hoia silm peal ka BFTV facebooki lehel.

Veel artikleid