Pildilugu: Singer Vingeri 30. sünnipäeva kontsert Rock Cafes

Kirjutas Evert Palmets
12-03-2016

Läinud reedel esines ansambel Singer Vinger rockiklubis Rock Cafe publikut pilgeni täis saalile. Nii juhtubki, kui üks Eesti legendaarsemaid muusikalisi kollektiive saab 30-aastaseks? Eelmüügi piletid müüdi päris kiiresti läbi, ning kohapeal korraldajate kommentaare küsides, sain Marii Leemetilt vastuseks: "Saal mahutab umbes 1400 külastajat (esinejad k.a. – toimetus) – minu hinnangul võiksime õue ulatuva järjekorra veel tuppa lasta ning siis proovida uksi kinni pressida."
Soojendusbändi Kurjam esinemise lõpuks olid mõlemad korrused inimesi juba päris tihedalt täis pakitud. Liikuma pääses, aga vaevu. Kui Kurjami esinemise ajal õnnestus mul paaril korral ennast lava ääre juurde pressida, siis Singer Vingeri esinemise ajal ei soovinud ma oma eluga enam riskida.
Ringi liikudes nägin rahvast kaasa laulmas, mosh pitte tekitati kõige imelikematesse kohtadesse: näiteks helipuldi taha ja treppidele. Kodumaise bändi esinemise ajal pole ma midagi sellist Rock Cafes varem näinud.
Rock Cafe peasissepääsu järjekordRock Cafe peasissepääsu järjekordFantastiline nelik nimega KurjamFantastiline nelik nimega KurjamPriit "Ajudoonor" LiivistePriit "Ajudoonor" LiivisteSinger Vinger alustabSinger Vinger alustabHardi Volmeri vahetab välja Riho SibulHardi Volmeri vahetab välja Riho Sibul
Ma aeg-ajalt ikka unistan sellest, et Rock Cafe kõrval võiks olla üks baar, kuhu vahepeal õlle (ja hapniku) järele saaks lipsata.

Veel pilte: Evert Palmets: Dysgraphia in pictures

Veel artikleid