Esimene video Barthol Lo Mejor’il

Kirjutas ivo
28-11-2011

“Barthol Lo Mejor ehitab trash elektrot. See kõlab värskelt, tempokalt ja toorelt nagu Justice, Mstrkrft ja Huoratron. Esinemised on energilised nagu lood ise. Peoinimesed kogunevad lava ette ennast välja elama ja seda hiliste öötundideni. Kõlaritest lendav helivoog värskendab, virgutab ja purskab sädemeid. Koos tantsitakse uude dimensiooni. Valitud tunnevad selles ära oma ööde kütuse, mis mängib kodus ja teel peole kuni uksest sisse astudes tervitab neid tuttav biit. Kokku on Barthol tantsitanud üle 50 peol alates aastast 2005. Nendest suurimal oli 1200 külastajat,” räägib Barthol Lo Mejor’i lühitutvustuses. Nüüd on esimest korda võimalus Barthol ka videopildis üle vaadata. Videost räägib härra ise.

““Frank Call” on Barthol Lo Mejor’i tuleva Ep esimene videosingel. Rada ise valmis umbes aasta tagasi, aga sai video jaoks uuesti miksitud ja masterdatud. Video näitab, milline on öine linn ühe preili jaoks. Tema teele jäävad sõbrad, joogid ja poisid. Videos jutustatakse kogu lugu ainult alakeha kasutades. Video räägib sellest, kuidas Samantha mööda öist linna ringi laseb, samal ajal kui vokaal räägib sellest, kuidas Frank talle koju helistab. Videot on peetud kommenteerijate poolt korraga Prodigy "Smack my bitch up" ja Remady P&R "No superstar" koopiaks. Peale esimese on videot mõjutanud ka Justice – "D.A.N.C.E."; Stress ja Cinnamon Chasers – "Luv deluxe".”

“Tegu on ausa indie videoga, mis sai tehtud kolmekesi ja eelarve oli 10€, mis kulus põhiliselt filmimise kõrvalt janu kustutamisele. Filmiti pisikese Sony Handycamiga Tartus kolmel augustiööl. Kellelgi meist pole filmiharidust ja video sai kokku pandud nii, et endal igav ei hakkaks. Meelega jäeti välja kõik taustakaadrid, et rõhutada pov momenti. Videot lõigati ümber neli korda ja vahepealseid versioone testiti vaatajate peal. Videosse on jäänud mõned juhuslikud põnevad detailid, nagu pikali kukkunud mees ja kogu sinine stseen, mida algselt sees olema ei pidanud. Teise minuti amelemisstseenis teeb cameo Barthol ise. Ühte stseeni aitas valgustada Eesti Politsei oma kaubikuga. Esitlus toimus Errorfestil Helioses, sealt ka üleval olev foto.”

Vaata lisaks:
Barthol Lo Mejor @ Rada7.ee: http://www.rada7.ee/artist/Barthol

Veel artikleid