Top Shop esitleb: HÕFF 2011 CD

Kirjutas kodutööstus
28-04-2011

Kas oled tüdinenud oma tööga kaasnevast igapäevasest rutiinist? Kas tunned, nagu poleks sul enam vajalikku särtsu, mis aitaks sul paremini toime tulla tänapäevases kiires töökeskkonnas? Kas sind kimbutavad konstantselt stressist tulenevad tervisehäired? Kui jah, siis võib-olla vajad sa väikest vaheldust – ehk mõnda lõõgastavat puhkust kuskil soojal maal, võimalusega vedeleda rannas palmi all ja kasta end aeg-ajalt jahedasse merevette. Kuid oh häda, lõõgastavad puhkusereisid on kallid. Kas tõesti ei ole olemas mõnda soodsamat lahendust?

Õnneks on Top Shopil sulle välja pakkuda just sulle sobiv lahendus – muusika. Kõrgelt hinnatud, rahvusvaheliselt tunnustatud sõltumatute ekspertide hinnangud kinnitavad, et muusika on parim vahend stressi alandamiseks ja uue energia ammutamiseks. Erinevad testid on näidanud, et töö ajal muusika kuulamine aitab töötajal paremini keskenduda, muudab tegevuse rohkem nauditavaks ja aitab leida uusi lahendusi keerukatele probleemidele. HÕFF 2011 ametlik CD pakub sulle kõike seda. Juba paari kuulamiskorraga tajud sa argimurede vähenemist ja töö huvitavamaks muutmist. Plaadil sisalduvad 17 muusikapala tagavad selle, et igaüks võib endale leida isikliku pala, mis sobib stressi leevendamiseks ja tööinnukuse tõstmiseks. HÕFF 2011 CD-ga ei kaasne mingit stressi ega pingutust. Lihtsalt asetage plaat mängijasse, vajutage nupule ja lõõgastuge. Võite seda kasutada kodus televiisorit vaadates, voodis lugedes, väljas ilusat ilma nautides, töötades arvutiga või valmistudes väljaminekuks. Igas asendis vähendab HÕFF teie stressi, makstes sealjuures vaid osa kalli välisreisi hinnast.

Kuid kas HÕFF tõesti suudab seda kõike? Jah, ta suudab! Järgnevalt olgu ära toodud vaid mõned HÕFF-i CD ostnud klientide tunnistused toote kvaliteedi ja toimimise kohta, millele ei leidu väärilist terves maailmas.

Robert Hansen (Alaska): HÕFF-i CD on mulle olnud asendamatuks abiliseks mu jahiretkedel Alaska ürglooduses. Eriti tõstaks esile Several Symptomsi, kelle külmad sündimaastikud toovad mulle meelde Alaska looduse oma kõige kaunimas versioonis. Pole midagi masendavamat, kui tirida sigaretipõletuste ja sinikatega kaetud prostituuti läbi mädanevate lehtede ning lausvihmas. See kõik viib mõtted tavatööga seotud probleemide peale ja rikub tuju. Several Symptomsit kuulates tundub mulle, nagu kataks maad pehme lumekiht, kus iga verepiisk on nii selgesti näha. Kohe lust on oma ohvrile kakskümmend minutit edumaad anda, enne, kui ma talle oma Ruger Mini–14 püssiga järgnen. Teades, et hoolimata tegelikust aastaajast, joonistub mu silme ees kujuteldavale lumele verega Jackson Pollocklik maal.

Denis Nilsen (London): Olen alati kõrgelt hinnanud köögis askeldamist ja kõike sellega kaasnevat. Ilmselt mängis selline kokandusarmastus oma rolli ka otsuses teenida aega Briti Sõjaväes just kokana. Tänu HÕFF-i CD abil saadud meelekindlusele, ei karda ma enam nende väikeste apsakate pärast, mis köögis juhtuda võivad. Imetlen, kui hästi on 3Pead, oma Opium Flirdi remiksis, suutnud tabada köögist kostvaid helisid. On hämmastav, kui hästi on suudetud tabada neid helisid, mida ma kuulen, kui mõne oma külalise keha küljest lahti raiutud käelt liha ja nahka eemaldan. Lisaks sobib Opium Flirt ideaalselt ka magamistuppa romantiliste hetkede taustaks. Nekrofiilia üks suurimaid puudusi on teadupärast jutupartneri puudumine. Kuid loos leiduvad vokaalsamplid tekitavad tunde, nagu oleks ma vahekorras päris tõelise inimesega ning juhivad mõtted kõrvale nekrofiiliaga kaasnevast kõige tülikamast probleemist – rigor mortisest, mis võib muidu nii õrna armuhetke muuta telliskiviga maadlemise sarnaseks.

Hobo (Hope Town): Oma kodukohas, suvalisel kolkalinna kõntsasel tänaval, näen ja põhjustan ma rohkem vägivalda, kui leidub seda kõikides USA 1980-ndatel aastatel tehtud B-kategooria action filmides kokku. Seega soovin ma peale rasket päevatööd puhata ja nuusutada joodiku virtsast puutumata lillekest. Tänu HÕFF-i kogumikule ja Imandra Lake’i „Vajun“ instrumentaalversioonile, on mul see võimalus nüüd olemas. Kui ükspäev vändatakse mu vihakuritegudest edukas Hollywoodi film, kus ma magan oma vaenlaste veristel korjustel, soovin ma selle stseeni taustaks just seda lugu.

Ed Gein (Wisconsin): Minu amet nahakunstnikuna nõuab ülimat täpsust ja stabiilset kätt. Iga väiksemgi viga võib endaga kaasa tuua töö täieliku nurjumise. Inimnahk on väga kapriisne materjal, mis nõuab pleegitamise juures väga suurt tähelepanu saavutamaks just seda õiget, kergelt kollast värvigammat. Ka venib ta halvemini kui kitsenahk, mille tõttu tuleb teda vere ja soolvee mikstuuriga pidevalt immutada. Seega viibin tööalaselt pidevalt vägagi stressirohkes olukorras, mis on hakanud mõju avaldama ka minu pere- ja seksuaalelule. Otsisin pikalt lahendust oma murele, kuid kahjuks olid välismaareisid minusugusele väikeettevõtjale liiga kallid. Õnneks soovitas sõber mulle HÕFF 2011 CD-d. Peale sellega tutvumist võin öelda, et kodune olukord on paranenud 100%. Plaadil leiduv ansambel Milla on oma looga „Untitled“ uuesti puhunud lõkkele armastuse minu ja mu kallima vahel. Segadusse ajav ja kergelt transsiviiv seis toob mulle meelde meie esimese kohtumise. Tolle maagilise öö, kui ma ta maapõuest välja kaevasin ja enda juurde tõin, et ta siis nülgida ja tema nahast endale kostüüm õmmelda, mida kandes siis täiskuuöödel mööda karjamaad ringi karata.

See pole muidugi veel kõik – kui tellite HÕFF-i CD järgmise tunni jooksul, saate kauba peale kaasa ka tasuta alibi. Enam ei pea te muretsema võimalike probleemide pärast, mis võivad tekkida ristküsitluste või tavapärase ülekuulamise ajal, sest teil on nüüdsest olemas veekindel alibi. Täida haiglaselt perversseid seksuaalseid ihasid vägistades, rünnates või kägistades. Tükelda rahumeeli oma üürnikke normaalseteks steigitükkideks ja soolata neid sisse. Lasta WC-potist alla nende siseorganeid, ilma igasuguse mureta selle ees, mida öelda toredale politseionule, kelle on välja kutsunud ummistuse või su korterist tulevate lõhnade pärast häiritud naabrid. Sest HÕFF-i CD’ga kaasnev alibi tagab selle, et sina olid tegelikult hoopis kusagil mujal.

http://www.hoff.ee

http://trash-can-dance.blogspot.com

Veel artikleid